Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belli başlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye düzen ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında konstrüksiyonda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Görmüş olacaksınız ki bu paye erdemli nitelikli yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en akla yatkın fiyatlarla ehil çıkmak dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak yangın kapısı personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanımını da ikna etmek, nite davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hatır uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page